Když se nám do ruky dostane skvělé maso, znamená to jen dvě věci – uložit ho do zrárny a naplánovat Steakovou hostinu. Tenhle večer je věnovaný třem druhům prémiového hovězího, které stojí za ochutnání i porovnání.
Grilovací hostina pro dva
Předkrm
Hovězí tatarák ze svíčkové — majonéza z černého česneku, lanýžová briošková drobenka, naložená šalotka, žloutková emulze, pecorino
Hlavní chod
Nízký roštěnec Sashi (200 g) – výrazné mramorování, šťavnatost a jemně máslové tóny
Vysoký roštěnec Black Angus (200 g) – masitější, výrazný a vyvážený, se stabilní šťavnatostí
Beef Filet Mignon (200 g) – nejjemnější část svíčkové, luxusně měkké a libové maso s čistou, elegantní chutí
Přílohy
Konfitované brambory v hovězím loji, pažitková majonéza, smažené kapary, iberico škvarky
Grilovaná zelenina, bazalkové pesto, Gran Moravia crumble
Grilovaný little gem, pyré ze sušených rajčat, Gran Moravia, porkies
Omáčky
Omáčka ze stařených Sashi kostí
Houbová omáčka s liškami
Dezert
Karamelový větrník s jahodovou omáčkou
Cena pro dvě osoby: 2 500 Kč
Rezervace: napište nám zprávu, volejte 723 434 548 nebo vytvořte rezervaci na www.konibarkajov.cz
Těšíme se na Vás!